Pagina wordt geladen ...
Vispas
Bestel hier online de vispas

Wat organiseren wij zoal voor de jeugd?

Voor de jeugd zijn er 2 competities opgenomen van 6 wedstrijden.

De 5 beste wedstrijden van elke competitie tellen mee en de deelname is gratis.

Wel moet je natuurlijk de jeugdvispas hebben, die naast de genoemde winkels ook online te bestellen is via de button rechts bovenin! Tijdens de aanvraag kunt u vervolgens lid worden van Het Vette Baarsje.

Ben je al lid?

Het vette baarsje organiseert naast onze jaarlijkse jeugdcompetitie natuurlijk nog meerdere dingen, zoals de jeugd afsluitdag. Na de jeugdcompetitie word deze feestelijk afgesloten met een leuk dagje uit en zullen ook de gewonnen prijzen uitgedeeld worden. Natuurlijk kunnen  jullie zelf ook aangeven wat je leuk lijkt om eens een keer te gaan organiseren!

Naast de afsluitdag is er natuurlijk elk jaar de familiedag en deze dag staat volledig in het teken van; Familie! Stel een team samen van 3 mensen bijvoorbeeld jij, je papa en mama of misschien Opa en Oma? We vissen gezamenlijk een wedstrijd en daarmee kun je natuurlijk ook weer leuke prijzen winnen! Tussen het vissen door worden jullie ook nog voorzien van drinken en wat lekkers.

Ook doen we net als voorgaande jaren weer met onze vereniging mee aan de clubwedstrijden. Deze wedstrijden zijn van SVN (SportVisserij Nederland). Deze wedstrijden worden per federatie en daarna per rayon gevist. Wij vallen met onze vereniging onder rayon 3. Hoe werkt het vissen van clubwedstrijden? Eigenlijk staat dit gelijk aan het KNVB beker voetballen; Win je, ben je een ronde door, verlies je dan lig je eruit. Het mooie aan deze wedstrijden is dat je als jeugd mee mag doen met zowel senioren als ouderen, de hele club dus!

Ook is er de mogelijkheid om bij SportVisserij Nederland mee te doen met selectiewedstrijden. Dit geldt voor de “oudere” jeugd dus de categorie 12 t/m 18 jaar. Je kunt je op deze manier plaatsen voor het NK!

Onze vismeester zal natuurlijk ook weer diverse scholen bij langs gaan om de jeugd iets bij te brengen over het vissen. S’ ochtends zullen er verschillende vistechnieken, soorten vis en soorten hengels onder de aandacht gebracht worden. En s’ middags mogen jullie ook nog zelf aan het werk bij het water. Wil je ook een vis les op de school vraag het dan even aan de juffrouw of meester of ze het ook goed vinden. De school kan dan via deze link -> http://www.sportvisserijnederland.nl/files/visles-basisschool_5862.pdf <-  een aanvraag doen. Wie weet komen wij dan bij jou op school voor een leuk dagje vissen.

Ook heeft onze vismeester elk jaar weer een geheel verzorgde viscursus op het programma staan.

 

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!